Odstranjevanje črne magije, negativnih entitet

Magija, beseda ob kateri nekateri ljudje začutijo mravljince na koži, drugi začutijo strahospoštovanje, tretji kaj drugega. Kaj ta beseda sploh pomeni? In kaj so sploh elementali, škodljive entitete, ipd. ?
 

Za boljše razumevanje nadaljnega besedila najprej par osnovnih informacij oz. izvlečkov iz ezoteričnega slovarčka- teozofski besednjak Blavatsky:

 
 
 
Magija je znanje o načinu, kako vzpostaviti zvezo in vladati višjim nad-zemeljskim silam, kakor tudi obvladati tiste iz nižjih področij. Je praktično znanje o prikritih skrivnostih narave, ki se razodenejo le redkim. Težko jih je osvojiti, ne da bi se pregrešili proti večnim zakonom.
Črna magija- čarovništvo, zloraba skritih sil.
Ceremonialna magija- magija, ki je usklajena s kabalističnimi rituali, ki so jih izvajali rožni križarji in drugi mistiki s pozivanjem duhovnih sil, ki so višje od človeka in z ukazovanjem tistim elementarnim bitjem, ki so po svoji zvrsti nižja od gornjih.
Bela magija- dobrodelna magija imenovana tudi božanska magija, ker se izogiba vsakršni sebičnosti, kakor tudi vsakemu stremljenju po moči, skopuštvu ter želji po posesti. Stremi le za tem, da dela dobro za svet na splošno, še posebno pa za bližnje. Najmanjši poskus uporabiti to ne-normalno moč za lastno korist, spreminja te sile v čarovništvo in črno magijo
Deva (sanskrt)- Duh, neko žareče božanstvo. Deva (deus) izhaja iz korena "div" svetlikati se. Deva je nebeško bitje, bodisi dobro, slabo ali pa nevtralno, ki biva v treh svetovih, ki leže nad našim. Obstaja 33 skupin ali 330 milijonov dev.
Elementali- Duhovi elementov. Stvarjenja, ki so se razvila v štirih področjih narave: v zemlji, zraku, ognju in vodi. Kabalisti imenujejo tiste, ki so povezani z zemljo gnome, z zrakom - silfe, z ognjem - salamandre, z vodo - undine. Z izjemo nekaterih višjih vrst in njih voditeljev so le-te bolj naravne sile, kakor pa eterični ljudje. Duhovi, ki služijo okultistom lahko izvajajo razne učinke. Če pa jih upravljajo elementali kama-rupe, pa spreminjajo medije v sužnje in postanejo varljivi duhovi. Vsa ta nižja nevidna bitja na peti, šesti in sedmi pod-ravni našega zemeljskega sveta imenujemo elementali. To so tako imenovane vile, satiri, škrati, palčki, rusalke, norne, bele žene, duhovi itd.
Elementari (ji)- So dejansko duše des-inkarniranih sprijencev. Te duše so se ločile od svojega božanskega duha že pred smrtjo in so s tem izgubile svojo priložnost za nesmrtnost; vendar pa se je na sedanji stopnji vedenja zdelo bolje, če se ta termin uporablja za prikazni ali privide des-inkarniranih oseb; to je, na splošno za tiste, katerih začasno bivališče se nahaja v Kamaloki. Eliphas Levi in še kak drug kabalist, ne ločuje posebej med duhovi-elementariji, ki so bili ljudje, in tistimi bitji, ki naseljujejo elemente in so slepe sile narave. Ko se enkrat ločijo od svoje višje triade, te duše ostajajo v svojih Kama-rupičnih ovojih, katere nezadržno pritegne zemlja, med prvine, ki so sorodne njihovi grobi naravi. Trajanje njihovega bivanja v Kama-loki varira, a se nespremenljivo zaključi z razgradnjo, ko se kot megla, atom za atomom, stopijo v elemente iz okolice.
Talisman (arab.)- "Tilsam" v arabščini pomeni magično podobo. To je predmet iz kamna, kovine ali lesa, pogosto tudi kos pergamenta, napolnjen s črkami in podobami, ki so povezane s posebnimi vplivi in magičnimi formulami, ki jih izreka tisti, ki je vpeljan v okultne znanosti, tistemu, ki v te ni vpeljan, in katerega naj bi zaščitile pred zlom, ali pa mu pomagale uresničiti določene želje. Krepost in učinkovitost talismana sta predvsem odvisni od vere tistega, ki ga poseduje, ne od njegove slepe vere, ampak zato, ker je vera kvaliteta, ki ima silovito ustvarjalno moč, zaradi česar - ne da bi verujoči vedel - tisočkrat okrepi začetno silo, ki jo je talismanu predal tisti, ki ga je izdelal.
 
 1. Obstajajo štiri (med številnimi drugimi) imena za različne vrste Ezoteričnega Znanja ali Znanosti, ki so podana celo v ezoteričnih Puranah. Ta so
 2. (1) Yajna-Vidya, znanje o okultnih močeh, prebujenih v Naravi z izvajanjem določenih religioznih ceremonij in obredov.
 3. (2) Maha-Vidya, “veliko znanje”, magija Kabalistov in čaščenje Tantrikov, pogosto Čarovništvo najslabše vrste.
 4. (3) Guhya-Vidya, znanje o mističnih močeh, ki počivajo v Zvoku (Ethru), in zato v Mantrah (petih molitvah ali zaklinjanjih) ter odvisnih od uporabljenega ritma in melodije; z drugimi besedami, izvajanje magije, ki temelji na Poznavanju Sil Narave in njihovih medsebojnih odnosov. In
 5. (4) ATMA-VIDYA, izraz, ki se prevaja preprosto “znanje o Duši”, resnična Modrost po orientalistih, ki pa dejansko pomeni veliko več.

 

 1. V obdobju Atlantide je bil tudi čas, ko so bile dobesedno vojne med belimi in črnimi magi. Človeštvo se je takrat razdelilo na dva glavna tabora:
 2.  
 3. -pot desne smeri- bela loža- beli magi
 4. -pot leve smeri- črna loža- črni magi
 5.  
 6. Približno 100.000 let pr. n. št. se je “bela bratovščina” začela umikati iz fizične ravni na eterično, človeštvo pa prepustilo, da si sami krojijo svojo pot. Zmeraj pa je bil v svetu prisoten tudi kdo izmed njih, ki je učil resnico, pravilnega delovanja, življenja, okultne resnice in s tem kazal pot desne smeri tistim, ki so bili na to pripravljeni oz. odprti.
 7. Ta bitja imajo v različnih časih različna imena. Stari helenizirani Egipčani so jih imenovali hijerofante, stari Rimljani adepte, inicijatorje, srednji vek mojstre, Indijci jih imenujejo mahatme (velike duhove): sami pa se imenujejo "ljubeči bratje" ter tvorijo eno samo veliko zadrugo, belo bratovščino ali belo ložo. Žive v najrazličnejših krajih zemlje, nekateri v telesih, drugi izven teles, a vsi se poznajo, vsi žive v neprestanem medsebojnem stiku, Bratje so, a vendar tvorijo veliko hierarhijo naše Zemlje. Različni so med seboj, kar se tiče moči in modrosti, a enaki, kar se tiče ljubezni do naše Zemlje in človeštva na njej. Vsak ima svoj delokrog, kajti ne vodijo samo človeštva, ampak tudi druga kraljestva: rastlinstvo, živalstvo in druga nevidna bitja, ki so še višja, kakor je človeštvo. Vodstvo človeštva so prevzeli le nekateri, ki so v daljni preteklosti javno nastopali in javno trpeli. Ti žive med nami in z nami; čutijo vsak ljubeči utrip našega srca in vsak vzdih naše duše de prufundis. A kako to, da jih ne vidimo, da jih ne čutimo?! Kako naj bi jih videli, ko so naše oči oslepljene od prevelikega blišča snovnosti, kako naj bi jih čutili, ko naše čustvovanje neprestano razburkajo nizkotne želje in interesi.
 8. Med njih so spadali tudi Šankaračarja, Buda, Jezus in ostali duhovni ljudje, ki so znani iz človeške zgodovine, iz katerih učenj so potem nastale različne religije, verovanja. V zadnjih obdobjih Atlantide je človeštvo začelo izgubljati znanje o nefizičnih svetovih, znanje o magiji, jasnovidne in ostale psihične sposobnosti so jim začele upadati…šli so v smeri degradacije…
 9.  

Danes na svetu na fizični ravni pravih črnih magov (črni bratje) skorajda ni, sreča pa se jih lahko na astralu oz. določenih nefizičnih ravneh. Tisti, ki danes prakticirajo črno magijo, so samo bledi odsev tistih iz preteklosti in njihovega znanja. Seveda pa med njimi obstajajo tudi ljudje, ki so po naših merilih zelo močni, zato ker so učenci pravega črnega maga. Seveda pa obstajajo tudi učenci belih magov, oboji lahko med meditacijo ali pa kako drugače pridejo do določenih informacij, če so na to pripravljeni oz. so sposobni delovati s tako močnimi silami...

Slovenija ni nobena izjema kar se črne magije tiče. Tudi pri nas se prakticirajo nekatere stvari, ki se jih lahko čisto enostavno uvrsti pod ta pojem. Večino tega znanja smo slovenci pobrali iz slovanskih ter drugih kultur. Določene stvari smo pobrali tudi od naših “južnih bratov”, najbolj pa se to prakticira v Bosni in Srbiji. Večina zaščit in talismanov, ki jih danes uporabljajo pri nas, izvira iz Korana oz. islamske vere, krščanstva in pravoslavne vere…

Danes se prakticira delovanje črne magije preko različnih predmetov, ritualov, zaklinjanja, ipd. Tisti, ki so na malo višji duhovni stopnji in malo bolj poznajo okultno ali mistično znanost (razlika je samo v pristopu) ne rabijo nobenih piščančjih kosti, prašičje krvi, slike, osebnih predmetov, itd...Dovolj je že namera, misel in po možnosti še kakšne besede…No ja, rabijo samo v primeru, če imajo doma ali pa s sabo kakšno mačko ali psa . Malo heca...

Tukaj je namreč treba razlikovati energijski napad druge osebe ali skupine od lastnih negativnih misli, podzavestnih destruktivnih vzorcev in negativnih podzavestnih programov. Prav tako je treba ločiti tudi misli, miselne tvorbe- ki se lahko obnašajo kot nekakšna bitja, lahko so ustvarjena z namenom ali ne- od elementalov, astralnih bitij, implantantov, ipd. 

Ker večina ljudi o temu ne ve prav nič, ravno tako pa tudi ne večina tistih, ki se ukvarja z odstranjevanjem urokov, črne magije, itd.,  se velikokrat zgodi, da kar vse vržejo pod pojem “črna magija" ali "družinsko prekletstvo”. Razlika je zelo pomembna, zato da se ve kako se s tem soočiti. In ravno zato nekatere zaščite, proti uroki, ipd. nimajo pravega učinka. Proti lastnim podzavestnim saboterjem pač ne pomaga nobena zaščita razen naša lastna ali pa če nam jo naredi nekdo, ki je dobesedno živeči “Buda” – modrec, razsvetljeni človek.

Kako deluje

Črna magija deluje po čisto istih zakonitostih kot sevanje, prepuščanje, pretakanje aure oz. biopolja...bolj ko je človek zavesten, več ko ima ozaveščenih “škodljivih” podzavestnih vzorcev in programov, manj na njega vplivajo slabe stvari, miselnost in čustva drugih živih bitij. Tako se tudi določene energijske manipulacije dobesedno odbijajo od njega. Tak človek ima višjo vibracijo svoje aure in odbija oz. ne prepušča slabih stvari, ki imajo nižjo vibracijo. Če pa ima tak človek še kje v podzavesti kakšen strah, dvom ali katerikoli podoben vzorec pa je lahko malo bolj dovzeten za te vplive. Dovzeten je toliko kolikor ima močne podzavestne saboterje...

Človek lahko izrazi namero in naredi energetski ščit, da ne bi bil dovzeten za te stvari. Učinkovitost tega procesa je ponavadi odvisen od različnih dejavnikov, ki so takrat v igri...Ščiti in zaščite so ponavadi dvoreznen meč. Človeka lahko zaprejo tudi pred dotokom nove sveže energije. Boljši so določeni prepustni ščiti, ki zadržijo določene negativne energije, ostalih pozitivnih ali nevtralnih pa ne. Toda to je bolj kratkoročna rešitev zaščita dokler se človek ne ojača in ne odpravi glavnih vzrokov, ki povzročajo strah in vse kar gre zraven.. Najbolje je delati na ozaveščanju vzrokov- zakaj je nekdo dovzeten za te vplive in višati vibracijo aure. Za "eksorcizem" ali zaščito so bolj primerni večslojni ščiti, kjer se lahko vsako plast programira drugače. Pri res hudih zadevah je namreč en ščit premalo. Tapravi "eksorcisti" pri svojemu delu ne uporabljajo nobenih energijskih ščitov in zaščite, ker delujejo iz višjih ravni zavedanja. Lahko pa to naredijo nekomu drugemu, če presodijo, da bi bilo to za njega koristno...

Da mož prevara ženo zaradi črne magije, je lahko delno res, toda ta magija je bila samo sprožilec za podzavestne vzroke. Ponavadi taki ljudje podzavestno niso zadovoljni z odnosom, imajo določene želje, pričakovanja, gojijo posesivno ljubezen, ipd. S tem privabljajo določene življenske dogodke v svoj življenje.

Aura je ponavadi pisano svetleče barve. Če pa se gre za črno magijo je aura lahko z odtenki sive, rjave, črne...Nekateri ljudje, ki se ukvarjajo z odstranjevanjem črne magije, lahko celo preverijo, odkod je prišel kakšen urok, "čarka", škodljiva energija- od katere osebe ali bitja. "Eksorcisti" ali tisti, ki se ukvarjajo z odstranjevanjem črne magije, včasih iz etičnih razlogov ne povejo kdo je bil naročnik, pošiljatelj ali koliko oseb je vpletenih. Če bi žrtev vrnila energijski udarec ali se maščevala, bi bilo namreč lahko samo še slabše za vse vpletene. Zato se v takih primerih raje svetuje proces odpuščanja in razreševanja karmičnih vezi...


Odstranitev škodljivih energij (entitet) je prvo, kar naredimo pri osebi, ki pride na terapijo. Brez tega je ozdravitev le začasna ali pa je zaradi energijske blokade, ki jo ta bitja povzročajo zelo težko prodreti v človekov energijski sistem in urejati energijske pretoke. Pogosto že samo odstranjevanje škodljivih entitet pripelje do ozdravitve na energijski ravni. Ozdravitev na telesni ravni pa je odvisna še od drugih faktorjev. Med drugim tudi od tega, kako dolgo so bila ta bitja prisesana na osebi in od tega ali smo odkrili in odpravili vzroke, ki oslabijo zaščito v auri, da ta bitja lahko sploh vdrejo v energijski sistem.

PREBIVALCI ASTRALNEGA SVETA

 1. 1. ČLOVEŠKI
 2. 1. Živi
 3. -adept in njegovi učenci
 4. -psihično razvita oseba, ki je ne vodi Mojster
 5. -običajna oseba
 6. -črni mag ali njegov učenec
 7.  
 8. 2. Mrtvi
 9. -Nirmanakaya
 10. -učenec, ki čaka na inkarnacijo
 11. -običajna oseba po smrti
 12. -senca
 13. -lupina
 14. -oživljena lupina
 15. -samomorilci in nenadno umrli
 16. -vampirji in volkodlaki (teh je zelo malo in jih skoraj ne srečamo, jih je pa čedalje manj...)
 17. -človek v sivem svetu
 18. -črni mag ali njegov učenec
 19.  
 20. 2. NEČLOVEŠKI
 21. -elementalna esenca, ki pripada naši evoluciji
 22. -astralna telesa živali
 23. -naravni duhovi vseh vrst
 24. -deve
 25.  
 26. 3. UMETNI
 27. -nezavedno oblikovani elementali
 28. -zavestno oblikovani elementali
 29. -človeški umetni elementali

 

ŠKODLJIVE ENTITETE

Večina zdravilcev, šamanov škodljivim entitetam pravi "negativne energije" ali "izgubljeni delčki duše". To pojmovanje tehnično gledano ni pravilno. Večina jim tako pravi zaradi neznanja, manjšina pa zato da ne bi preplašili ljudi. Škodljive entitete so zavestna nefizična bitja.  Negativne energije in še nekatere ostale stvari so lahko samo del njih oz. ostanki, ki jih ponavadi pustijo za sabo. Entitete so lahko človeku škodljive, prijazne, nevtralne, mešane ali pa delujejo v skladu s svojimi interesi.

Entitete se med seboj razlikujejo po vrstah, obliki, velikosti, moči...lahko so zemeljskega ali izvenzemeljskega izvora...Entitete so lahko po velikosti v razponu od majhne žuželke, hrošča pa vse do velikanskih oblik tudi več kot 50 metrov. Nekatere so podobne živalim iz našega živalskega kraljestva, nekatere so pa čisto tujega (alien) videza. Najbolj pogosti tipi entitet- lahko izgledajo kot pajki, črvi, meduze, hobotnice, ipd.

Škodljive entitete se v večini primerov prilepijo na izvor življenske energije oz. na mesto kjer je veliko te energije. Za njih je življenska energija kot hrana in pijača za človeka. To je v večini primerov področje glave, srca, trebuha, noge. Prilepijo se na tiste čakre oz. energijske točke, ki so zelo vitalnega pomena za človeško telo. Nekatere škodljive entitete imajo zelo nizek IQ. Za njih so ljudje samo hrana. Nekatere škodljive entitete so pa zelo inteligentne, zvite, pretkane in točno vejo kaj delajo, kar je ponavadi dosti več kot pa samo črpanje življenske energije. Te entitete spadajo med bolj problematične, med njimi so tudi take, ki so dobesedno "jeba" in pri katerih odpove marsikateri zdravilec, šaman, eksorcist...Ta druga bitja so ponavadi zelo močna, tukaj so že zelo dolgo časa, njihov izvor sega v starodavne čase in katere se danes povečini imenuje demoni, džini, šejtani...

Ali imam jaz lahko škodljivo entiteto?

Vsak človek ima škodljive entitete dokler ne doseže nivoja Bude. Vprašanje je samo v kolikšni meri imajo one nadzor nad njim, koliko ga izčrpavajo in koliko se to pozna na človekovem psihofizičnem zdravju.

Moder (pameten) šaman je enkrat odgovoril na vprašanje študenta, kako se lahko opazi, če ima on škodljive entitete. Odgovoril mu je, če je tvoje življenje zmešnjava (v neredu), potem imaš po vsej verjetnosti entitete...

Kako entitete vplivajo na ljudi?

Skoraj vse škodljive entitete se hranijo z življensko energijo. Oseba, ki ima veliko škodljivih entitet ali par velikih, bo posledično imela malo energije (prana, chi, ki). Entitete lahko povzročajo fizične probleme in  bolečine na področju kjer so prilepljene. Po najslabših možnih scenarijih lahko povzročijo odpoved notranjih ali zunanjih organov in tudi smrt.

PRIMER

Neka oseba je nosila očala, vid se ji je še naprej slabšal, doktorji niso mogli natančno ugotoviti vzroka. Ko se je odstranilo škodljive entitete s področja oči, se je osebi vid začel izboljševati. Kasneje je celo prenehala nositi očala. Treba je vedeti, da niso vsi fizični problemi posledica entitet. Zato je dobro najprej izključiti vse fizične dejavnike.

Bolj duhovno napredne, razvite, zvite, pretkane škodljive entitete imajo poleg tega še druge bolj prefinjene načine delovanja. Temačna bitja hočejo odvrniti človeka od svetlobe, sreče od tega kar se v ezoteriki imenuje "enost". Taka bitja znajo pritisniti na človekove šibke točke in povzročiti negativne emocije- obup, apatija, nerazumljiv strah, itd...

Če taka oseba išče pomoč druge osebe (zdravilca), ki ima res moč in znanje, da jih odstrani, bodo entitete naredile vse, da si prva oseba premisli in ne pride do njega. To v praksi pomeni, da lahko oseba doživi živčni zlom, družinski problemi se povečajo, stopnjujejo, oseba sama postane muhasta, lahko se prestrašijo zdravilca, jim iz neznanega vzroka crkne prevozno sredstvo in še bolj sci- fi scenariji katerih raje ne bi omenjal...

Take entitete točno vejo kje ima človek šibke točke in jih izkoriščajo neusmiljeno. Če je oseba lena, bodo potencirale njegove težnje h gledanju TV-ja ali brskanju po računalniku namesto meditacije ali koristnega dela. Če je oseba strahopetec, mu bodo sugerirali, da je pravi zdravilec "darker" in da naj si poiščejo bolj nežnega ali z bolj prijetnim obrazom. Taka bitja v večini primerov vodijo osebo do napačnih duhovnih učiteljev, zdravilcev. Oni nimajo nič proti, če gre ta oseba k reiki zdravilcu ali nekomu, ki dela z energijami, ki jih ne more ogrožati. Ko pa se gre za taprave zdravilce pa znajo udariti na vse možne načine...

Nekatere škodljive entitete bojo poskušale uničiti specifične dele vašega življenja- partnerski odnosi, družinsko življenje, odnosi z drugimi ljudmi, psihofizično zdravje...Entitete lahko naredijo ljudi jezne, nasilne, lahko popolnoma spremenijo karakter osebe na slabše...V najslabših možnih scenarijih se potem lahko v črni kroniki prebere- iz neznanega vzroka je zabodel ženo, iz neznanega vzroka je ustrelil pet ljudi, ipd.

Osebe z močno voljo, osebnostjo in duhovno povezanostjo s svojo dušo ne pridejo tako zlahka pod njihov vpliv. Take ljudi lahko samo za nekaj časa malo vrže iz ravnotežja, vendar se hitro vrnejo v prvotni položaj. Ljudje s šibko voljo, ki so že po naravi jezni, nasilni, pod vplivom alkohola ali droge pa imajo zelo povečane možnosti, da padejo pod njihov vpliv. In taki so tudi najbolj na udaru.

Kako dobimo entitete?

-Luknja v auri. Problematične znajo biti raznorazne operacije s katerimi se posega v fizično telo, ker se pri temu poškodujejo tudi subtilne plasti aure. Druga stvar pa so raznorazne anestezije pri katerih se lahko izgubi zavest in entiteta lahko pride v fizično telo. Bolnice spadajo med najhujše prostore za ljudi z luknjami v auri, ker se tam nahaja zelo veliko entitet. Problematična mesta so lahko tudi klavnice, mesnice, diskoteke, lokali, ipd...

-Izguba koščkov duše (šamanski izraz) zaradi različnih vzrokov. Tukaj se gre bolj za travme iz preteklih življenj in dogodke povezane z njimi. Nekaj drugega pa je, če se gre za zamenjavo delčkov duše s kakšno osebo ali temačnim bitjem. Lahko se je šlo zaradi kakšne koristi, psihičnih moči, zavezništva in še bolj sci fi scenarijev. To so pa bolj zakomplicirane stvari, ki res terjajo ezoterično znanje, zato o tem ne bom govoril.

-Alkohol, droge, čudne umetne substance tudi povzročajo luknje v auri. Aura v takih primerih izgleda kot švicarski sir. In če malo karikiram, taki ljudje imajo lahko na sebi več entitet kot ima pes na sebi bolh. Občasno pitje ali drogiranje z lažjimi drogami ni tako problematično in ne povzroča takih problemov.

-Fizične poškodbe, čustvene težave, nerazvite čakre tudi lahko povzročajo luknje v auri. Včasih je lahko energetsko telo zaradi travme, črne magije, zlorabe psihičnih moči iz preteklega življenja poškodovano že od otroštva naprej...

-Nezavest, ki je lahko posledica anestezije, alkohola, drog, padca krvnega sladkorja ali kaj drugega. V takih primerih tudi obstaja možnost, da gre kakšno nefizično bitje iz telesa ven ali noter...

-Seks, pornografija...

-Kontakti z drugimi ljudmi, med množico...V množici ljudi lahko entitete dobesedno skočijo iz ene osebe na drugo. Če se vam je kdaj zgodilo, da ste domov prišli bolj izčrpani kot ponavadi, če se je pojavil glavobol, vse to brez vidnih vzrokov, potem se gre po vsej verjetnosti za kakšno škodljivo entiteto. Entitete si ponavadi med množico izbirajo najbolj šibke in ranljive osebe.

-Skupinska zdravljenja, terapije, seanse, meditacije...Če oseba, ki vodi procese skupinskega zdravljenja ni na dovolj visokem duhovnem nivoju, lahko škodljiva nefizična bitja preidejo iz ene osebe na drugo. Ali pa če nima ustreznega znanja. Pri skupinskih zdravljenjih se aura udeležencev bolj odpre kot ponavadi...Zato lahko ena oseba iz skupinskega zdravljenja pride domov boljšega počutja, druga oseba pa še v slabšem psihofizičnemu stanju kot je šla tja...

-Črna magija. Tukaj se škodljive entitete in temačna bitja namerno spravijo na določeno osebo ali skupino ljudi. Lahko so poslani iz strani kakšne druge osebe, črnega maga ali njegovih pomočnikov, višjega ali močnejšega bitja. Take entitete so bolj vztrajne, trmaste, nepopustljive. Na osebo udarjajo toliko časa dokler mu ne začnejo povzročati lukenj v auri, mu škodovati...Če pa je oseba energetsko preveč močna za njih, se pa lahko opečejo, po določenem času odnehajo in celo terjajo plačilo od tistega, ki jih je poslal...

Demoni (šejtani, hudiči) povezani s črno magijo so najbolj problematični, delajo največ škode, zelo težko se jih odstrani, pred njimi niso varni niti zdravilci, duhovniki...

Oseba, ki se ukvarja z odstranjevanjem le-teh, mora biti duhovno zelo razvita oseba. Izpolnjevati mora kriterije, ki veljajo za belega maga...

IMPLANTANTI

Beseda "implantant" pomeni vsadek. Po načinu delovanja lahko implantante primerjamo s čipi v računalnikih. Nosijo namreč določen zapis, informacije s katerimi lahko vplivajo na biopolje človeka. Implantanti so podobni škodljivim entitetam, tudi obnašajo se podobno, imajo pa neke svojo značilnosti, ki jih ločijo od ostalih. Ravno zaradi tega so za marsikaterega bioterapevta zelo problematični. Implantanti se namreč ne odzivajo na klasične prijeme iz bioterapije in se jih tudi težje odstrani ali deaktivira. Implantanti so večinoma povezani s preteklimi življenji, zlasti iz obdobja Atlantide, življenjem na drugih planetih in z določenimi nezemeljskimi inteligencami (vesoljčki). Zato zelo dražijo domišljijo nekaterih ljudi, ki jim pripisujejo krivdo za mnoge težave.

Z implantanti se ne srečujemo pogosto, jasnovidci jih zaznavajo v različnih barvah, v glavnem so inteligentni, na človeka pa se prilepijo z namenom, da pridobijo energijo katere jim primanjkuje, da pridobijo določeno kontrolo nad človekom, mu "vsilijo" svoje misli, čustva, da človek potem s svojimi dejanji zadovolji njihov program ali želje tistega, ki jih je programiral. Človek ima lahko na sebi aktivne ali pasivne implantante- so v fazi mirovanja (deaktivirani), lahko se vključijo ob kakšnih posebnih dogodkih, času...Implantante se zelo težko odstranjuje, ker zahtevajo poseben pristop. Poiskati je namreč treba vzroke za "lepljenje". Na začetku se jih lahko za silo malo deaktivira, da ne povzročajo prevelikih problemov, kasneje pa je treba poiskati vzroke. To pa vedno pripelje do razščiščevanja karmičnih vezi, določenih pogodb, dogovorov s temi bitji in še marsikaj drugega. Veljajo ista pravila kot pri vseh škodljivih entitetah, dokler niso prekinjene vse pogodbe ali dogovori z njimi, plačani vsi karmični dolgovi, se implantanti zelo težko odstranijo. Lahko se jih odstranjuje po delčkih, če so sestavljeni iz večih manjših delov...Premosorazmerno z razreševanjem karmičnih vzrokov in "dolgov"...

Obstajajo tudi implantanti, ki jih težko primerjamo z zgoraj naštetimi in za katere bi se lahko reklo, da so v nekem obdobju koristni, saj lahko pomagajo človeku pri premagovanju njegovih težav. Take implantante lahko primerjamo z vsadki, ki jih uporablja moderna medicina, da izboljša zdravje človeka- umetni kolk, zobna proteza, srčni vzpodbujevalec, presajanje umetno vzgojenih telesnih celic, ipd. Ponavadi se jih vstavlja na eterično ali astralno raven...


Ker me je v preteklosti kontaktiralo kar nekaj prestrašenih oseb, katerim so nekateri zdravilci ali jasnovidci povedali, da so pod vplivom črne magije, bom nekatere stvari bolj podrobno razložil. Kasneje se je namreč izkazalo, da v večini primerov "črna magija" sploh ni imela “glavne vloge”, ampak škodljive entitete + "kamični dolgovi"... Pod pojmom škodljiva entiteta je mišljeno tudi prilepljena "duša" umrlega družinskega člana ali sorodnikov na živi osebi, ki ovira pretok življenske energije ali pa deluje kot "energijski parazit" in s tem povzroča zdravstvene probleme...Prilepljena je lahko ena "družinska duša" ali več. Lahko se gre tudi za prilepljeno "dušo" živih oseb, ki spadajo pod pojem "družinska matrica" ampak takih primerov je v praksi zelo malo. V praksi se največkrat dogaja, da je prilepljena samo ena "družinska duša" na katero pa so lahko prilepljeni še ostali družinski člani. Jasnovidec to vidi kot obris neke osebe, ki se nahaja na določenem delu telesa, za njo pa lahko vidi še ostale obrise. Oseba v ospredju je v zelo tesni krvni povezavi z živo osebo, osebe za njo pa ponavadi spadajo v 2., 3. ali več rodov nazaj gledano po družinskemu deblu...Zato se v takih primerih lahko govori, da breme umrlih sorodnikov pade na neko živo osebo, ker jih dobesedno nosi na sebi. Ravno zaradi tega se lahko v nekaterih družinah pojavljajo isti ali pa zelo podobni vzorci obnašanja skozi več generacij, kajti energijske vezi lahko segajo več rodov nazaj...

Pojem "črna magija" je zelo širok in zaobjema tudi stvari o katerih marsikdo ne ve ničesar in se o temu tudi ne govori- črni magi (črni bratje), temačna nefizična bitja, črnomagijske stvari iz preteklih življenj, ipd. Pri odstranjevanju črne magije je treba delovati iz nivoja duše. Tega so sposobni samo visoki posvečenci iz različnih duhovnih področij (smeri) in določene deve iz višjih svetov. V primerih, ko zdravilci, eksorcisti, duhovniki, menihi niso sposobni ali še ne morejo delovati iz nivoja lastne duše, lahko uporabijo “invokacijo” ali “evokacijo” določenih manter, molitev s katerimi lahko ublažijo, zmanjšajo ali celo odpravijo posledice črne magije in stvari, ki grejo ponavadi z njo. Lahko pa z raznoraznimi mantrami, molitvami, obredi tudi prikličejo določena višja bitja, ki imajo več moči in znanja, da pomagajo. Seveda morajo karmični zakoni to dopuščat. S temi stvarmi se v večji ali manjši meri sreča skoraj vsak človek, ki hodi po duhovni poti. Ampak pustimo to zaenkrat na miru. Pri razlagi bom pod pojem "črna magija" vzel (razumel) neko osebo ali skupino, ki v sedanjem življenju nekomu drugemu izvaja črnomagijske rituale, pošilja uroke, prekletstva, priklicuje temačna bitja in hoče škodovati...To kar ljudje danes večinoma razumejo pod pojmom "črna magija", je samo en manjši del tega kar ta pojem pomeni v celoti oz. v ezoteriki. In temu primerni so ponavadi tudi učinki odstranjevanja črne magije oz. zdravljenja...

V arabsko govorečih državah in v muslimanskem svetu črnim magom pravijo tudi “sihirbazi”, hudičem (temačnim bitjem) pa pravijo “šejtani, džini”.

Črno magijo, uroke, prekletstva, škodljive entitete se lahko "navrže" oz. "pošlje" direkt na drugo osebo ali pa na predmete, stvari, imovino (hiša, stanovanje, zemljišče, avto, ipd.), ki so v njeni lasti ali pa jih ta druga oseba uporablja. Razlika je zelo pomembna zaradi pristopa. To drugo je bolj "zahrbtno", ima malce manjši vpliv, zna pa vseeno povzročati kar resne probleme...

Kako prepoznati ali se gre pri neki osebi res za črno magijo in ne kakšne notranje saboterje, lastne negativne podzavestne vzorce, ipd.?

Odgovor je zelo težko. Najbolj zanesljive metode so preverjanje preko bolj globoke meditacije oz. meditativnega stanja, intuicije, intuitivni vpogled v človekovo biopolje, pridobivanje informacij iz aure, branje "akaša zapisov", telepatski stik in komunikacija z lastno dušo, dušo osebe, ki se jo preverja ali duhovnimi učitelji na notranjih ravneh...Tak način uporabljamo mi...Lahko se preveri tudi z mišičnimi testi, preko nihala ali drugih pripomočkov. Vendar je pri temu treba paziti na nekatere stvari, da se ne pride do napačnih zaključkov.

Nekateri možni simptomi, ki so lahko posledica delovanja črne magije

 1. -občutek, da se vas ljudje izogibajo
 2. -neprestani konflikti, prepiri, spori, ki nastanejo brez vidnega vzroka
 3. -nerazumljivo sovraštvo ali povečan odpor do bližnjih in okolice
 4. -vaši dobri nameni so napačno razumljeni ali interpretirani iz strani drugih ljudi
 5. -prepiranje s partnerjem, otroki
 6. -vaše delo ali kariera trpijo
 7. -ni finančnih prihodkov ali pa so zelo majhni, ni finančnega upanja
 8. -sorodniki ali sodelavci vam ne verjamejo ali ne zaupajo
 9. -moteno, prekinjeno spanje
 10. -nenadno prebujanje s strahom ali mrzlim znojem
 11. -nočne more
 12. -občutek davljenja v polsnu
 13. -nezavedno vstajanje, mrmljanje, jokanje, kričanje v snu
 14. -občutek, da nekatere misli niso vaše
 15. -občutek kraje energije med spanjem
 16. -nespečnost
 17. -utrujenost čeprav se veliko spi
 18. -sanje o vodi, zadušitvi, padanje z višine, nečistih prostorih- kopalnice
 19. -sanje o kačah, mačkah, škorpijonih, pajkih, pokopališčih, krematorijih, truplih, grozljivih ljudeh, demonih, vampirjih, volkodlakih, grozljivih bitjih (take sanje lahko nakazujejo tudi na soočanje s temnim delom človekove lastne podzavesti in nimajo kaj dosti skupnega s črno magijo)
 20. -v sanjah vidite mrtve ljudi ali pa sanjate kako vas ubijejo
 21. -pogosti glavoboli, migrene
 22. -kronična utrujenost, slabost
 23. -nenaden začetek apatije ali nezanimanja za stvari v življenju
 24. -nihanje razpoloženja, neracionalna jeza, draženje, strah, histerija, drugo nenormalno vedenje
 25. -suha usta ponoči, povečana žeja, ekstremna lakota, ni apetita
 26. -ekstremna lakota v primeru, če entitete prevzamejo vaše telo
 27. -nepojasnjeno pridobivanje telesne teže ali hujšanje
 28. -nenadna mrzlica, kurja polt
 29. -pred sabo vidite črne pike ali like različnih geometrijskih oblik
 30. -želodec se napihne, podobno kot se pri nosečnici razširi trebuh
 31. -vaša polt potemni, kot da bi se šlo za zastrupitev krvi
 32. -ko se zbudite ali ste budni pred očmi vidite temen ali siv dim
 33. -pekoča bolečina, kot če bi vas nekdo zbodel z iglami ali buckami
 34. -srbenje, gorenje ali občutek, kot da celo vaš telo gori
 35. -vidite sence, temne obrise ali pa imate občutek, da je nekdo za vami, slišite glasove
 36. -povečanje paranormalnih aktivnosti okoli vas
 37. -pogoste nesreče
 38. -seksualne sanje, izliv sperme pri moških
 39. -pretirano zanimanje za seks ali obsedenost s seksom
 40. -posilstvo v sanjah iz strani duhov katerih posledica je resnični orgazem
 41. -padec libida, ni erekcije
 42. -nepojasnjene modrice okoli stegen, genitalij, rok in drugih delov telesa
 43. -izpuščaji, draženje na področju genitalij
 44. -prenehanje menstruacije, neredna menstruacija, boleča menstruacija, temna kri pri menstruaciji
 45. -hormonske motnje
 46. -hitro staranje
 47. -hitro sivenje las, ki lahko vodi do plešavosti
 48. -prekomerno uživanje alkohola, cigaret in drugih umetnih substanc
 49. -samomorilne misli ali poskusi samomora
 50. -ekstremni strahovi
 51. -depresija
 52. -anksioznost (tesnoba)
 53. -shizofrenija
 54. -bipolarne motnje
 55. -blokada mišljenja, pozabljivost, zmedenost, paranoje, prividi
 56. -napetost, zategnjenost, skrčenost mišic, krči na različnih delih telesa
 57. -bolečine v določenih delih telesa brez vidnih fizičnih vzrokov, kot da bi nekdo v notranjosti nekaj trgal, zvijal, vrtal...
 58. -različne vrste raka, neozdravljivih bolezni katerih vzrokov uradna medicina ne zna pojasniti
 59. -stiskanje na področju srca, neredno bitje srca brez telesnega napora, problemi s srcem, srčni zastoj (infarkt), smrt

 

Ljubezenski uroki, ljubezenska magija

Veliko vedeževalcev in ljudi, ki se danes ukvarja z delom z energijami obljublja pomoč pri ljubezni, ljubezenskih problemih, partnerskih odnosih... Zavestno poseganje v energijsko telo druge osebe brez njegove vednosti ali dovoljenja pa čeprav je to z namenom vzpostavitve nove partnerske veze ali ohranitvi trenutne partnerske veze je črna magija. In ravno zaradi tega marsikdo skasira marsikaj. Tako žrtev kot naročnik in izvrševalec. Obstajajo tudi magijski procesi s katerimi se lahko v določeni meri pomaga pri zgoraj omenjenih problemih. Procesi s katerimi se ne krši svobodne volje druge osebe, ampak o temu marsikdo ne ve ničesar. Pri takih procesih se ne gre za manipulacijo z drugo osebo, ampak se mu pušča svobodna volja, zato se tudi ne more natančno predvidevati kako se lahko dogodki v prihodnosti odvijajo. Vse je mogoče. Pri teh stvareh je treba biti zelo previden. Linija med belo in črno magijo je zelo tanka...in s tem tudi posledice...

PRIMER

Mož in žena sta bila poročena okoli 20 let, imela otroke, stanovanje, dobre finance. Mož je spoznal neko žensko, ki se mu je zdela privlačna. Ona ga je parkrat povabila na kavo, skupaj sta nekaj poslovno sodelovala, počasi mu je začela v kavo, pijačo dajat kapljice svoje menstrualne krvi, izvajala je neke rituale in uroke. Mož je začel varati svojo ženo, doma so se začeli prepiri, moža tudi po par dni ni bilo domov. Žena je iskala pomoč pri različnih hodžah, popih, duhovnikih, "zdravilcih", itd. Zaradi napačnega pristopa "zdravilcev" in kršenja svobodne volje so se na koncu zadeve še bolj poslabšale. Mož ni mogel več gledati žene, prepiri so postali skoraj vsakodnevni, žena je postajala živčna, razdražena, skasirala je tisto kar je sprožila...Na koncu je to kar so sprožili in povzročili "zdravilci" celo bolj škodovalo možu in ženi kot pa uroki in črna magija iz strani ljubice...In kot pravi neki izrek "pot v pekel je tlakovana z dobrimi nameni"...

Črnomagijski predmeti

Sem spadajo vsi predmeti, stvari, ki so bili uporabljeni pri izvajanju črne magije, urokov, prekletstev, raznoraznih ritualih, ipd. Ponavadi so to kakšne sveče, živalska ali človeška kri, mrtvaška zemlja, lupine jajc, vudu lutke...slika, rojstni podatki, lasje ali predmeti od osebe kateri se dela črna magija, ipd...

Take predmete se uporablja tudi za priklicevanje temačnih bitij...Preko takih predmetov se neko osebo ali njegovo imovino lahko "uroči", energijsko poveže s temačnimi bitji, energijsko poveže z neko drugo osebo (ljubezenski uroki) in še marsikaj več... 

Predmeti, ki so lahko pod vplivom črne magije

To je lahko čisto vsak predmet, stvar ali imovina (hiša, stanovanje, zemljišče, avto, ipd.), ki jih neka oseba uporablja. Lahko je narejeno tudi na darilu, poštni pošiljki, telefonski številki, mobitelu, facebook profilu, ipd...

Primeri

Če neka oseba naredi črno magijo, "navrže" uroke ali pošlje temačna bitja na imovino neke druge osebe, se bo ta druga oseba lahko v tem prostoru počutila bolj slabo, izčrpana, podobni simptomi kot so bili omenjeni zgoraj. Problem pri vsemu temu je, da ni "pod udarom" samo ta druga oseba, ampak tudi vsi, ki prebivajo ali se nahajajo v tem stanovanju. Včasih so lahko "pod udarom" tudi obiskovalci. Temu se reče, da črna magija ni delana "direktno" na osebo, ampak na njo vpliva "indirektno" oz. malo po ovinkih. Taki primeri znajo biti zelo težavni, ker se lahko "prikrije" oz. "zakamuflira" delovanje črne magije in tistega kar gre ponavadi zraven.

Če je nekdo lastnik stanovanja, ga oddaja in potem nekdo drug izvede črno magijo na njegovo imovino, lahko trpijo tudi najemniki ali osebe, ki stanujejo v tistem stanovanju. 

Črno magijo, uroke, prekletstva se lahko izvaja kjerkoli in "navrže" kamorkoli. Tudi na javne kraje, pločnike, prevozna sredstva, prostore kjer potekajo različna predavanja, poslovne prostore, ime firme, hrano, pijačo...skratka povsod...Ponavadi je v ozadju ljubosumje, zavist, maščevanje, kontrola, konkurenca, poskusi manipuliranja, itd. 

Problem pri vsemu temu je, da to ponavadi ne leti samo na eno osebo ali družino (eno tarčo), ampak je lahko "žrtev" kdorkoli. Osebi, ki na tak način kaj "skasira" pravimo da je stopila na "nagazno mino" črne magije. Zato ker je zelo podobno kot pri postavljanju min. Nikoli se ne ve kdo bo na njo naletel- prijatelj, sovražnik, žival ali kdorkoli drug.

Če je črna magija delana na avtu, se to lahko pozna, tako da se avto kar naprej kvari, elektronika "crkuje" brez vidnih zunanjih vzrokov, med vožnjo po ravni cesti in v lepem vremenu lahko včasih kar malo zanese, kot da bi neko nefizično temačno bitje malo zavrtelo volan in hotelo povzročiti materialno škodo, nesrečo ali smrt nekoga...

Tudi crkavanje elektronskih stvari (TV, računalnik, telefon, hi-fi, žarnice, akumulatorji, itd.) brez kakršnihkoli vidnih zunanjih vzrokov je lahko posledica črne magije. Lahko pa je posledica skoncentrirane negativne energije, ki se tam nabere zaradi različnih vzrokov.

Talismani so samo energijsko nasprotje tega. Predmeti, ki so prežeti s pozitivno energijo. Za izdelavo črno magijskih predmetov in talismanov veljajo čisto ista pravila...Vse je odvisno od tistega, ki to izvaja- kolikšna je njegova duhovna stopnja, koliko ima znanja, kakšne sile prikliče, ipd...od tega je tudi odvisen učinek teh predmetov.

Blagoslov je nasprotje prekletstva. Ta dva vidika sta nasprotujoči si sili prevladujočega prepričanja v dvojnost: sil "luči" (dobrega) proti silam "teme" (zla). Oba nastaneta kot zgoščeni miselni obliki. Poglavitna razlika med njima je v tem, da lahko blagoslov podpira Kreator, medtem ko prekletstvo podpirajo le elementi, ki niso "božanski".

Pravi beli magi ponavadi ne uporabljajo fizičnih predmetov, talismanov, listkov na katerih so napisani verzi ali besedila iz svetih knjig (za zaščito), ipd...oni uporabljajo moč uma, zvoka in delujejo preko tretjega očesa, to je usmerjevalni center za energije...oni so sposobni ta energijski zapis narediti v auri oz. biopolju človeka. Povedano drugače, sposobni so izbrisati negativni zapis v energijskem polju telesa, ga reprogramirati in nadomestiti s pozitivnim. Podelijo lahko tudi blagoslov. Pri družinskem prekletstvu veljajo čisto ista pravila, spremeni se zapis v energijski matrici neke družine, ki lahko vpliva na več generacij oz. rodov. Pravi črni magi so tudi sposobni tega, razlika je samo v tem, da oni ustvarijo škodljivi, negativni zapis na nižjih energijskih ravneh (astral, nižji mental) in ne na višjih (višji mental, nivo duše) iz kjer beli magi običajno delujejo in kamor zapišejo energijski zapis. Nižje energijske ravni so podrejene višjim ravnem, programi na nižji energijski ravni so podrejeni tistim na višjih. Pot desne strani ali leve, to je edina razlika med njimi. Pravi beli magi se prilagajajo kraju, času, prostoru, navadam in miselnosti ljudi, zato lahko uporabijo tudi kakšen talisman ali kaj drugega, če ima neki človek v to večje zaupanje, vero oz. bi to zelo dobro vplivalo na njegovo miselnost...

Čisto vsak črnomagijski predmet se lahko nevtralizira škodljivih učinkov, reprogramira, presvetli s svetlobo in napolni s pozitivno energijo...

Tudi če se "črnomagijske" predmete, raznorazne zaščite, slano vodo in predmete, ki se jih uporablja pri ritualih čiščenja negativnosti sežge, vrže v vodo, zakoplje v zemljo, ipd. je človek energijsko še zmeraj vezan na njih. In če ne prekine tudi energijskih vezi, to na njega še zmeraj negativno vpliva, čeprav v manjši meri.

Kaj narediti v primeru, če se gre res za vpliv črne magije

Stvari je treba reševati, urejati v kompletu, na vseh področjih. To pomeni različne pristope pri vsakemu posamezniku posebej. Ne obstaja enotni recept za vse...

Če recimo jasnovidec ali zdravilec nekomu reče, da je pod vplivom črne magije, ga je dobro vprašati, če lahko pove kaj več- kdo je to naredil, ali se tiče samo tiste osebe, ali se gre za družinska prekletstva, itd. Ponavadi ni glih kaj konkretnih odgovorov na to. Vzrokov za to je lahko malo morje. Mogoče je bolje, če se osebi nekaterih stvari ne pove, ker bi ji lahko povzročili še večji strah, maščevalne težnje, ipd.

Črni magi oz. ljudje, ki se ukvarjajo s črno magijo za svoje delo uporabljajo elementale, nižje deve in ostala bitja, ki spadajo pod človeško ali katero drugo kraljestvo in ki se prepleta s človeško evolucijo. Taka bitja, ustvarjene miselne tvorbe, ipd. se pripopajo na auro posameznika, zato raznorazne zaščite nimajo preveč velikega učinka. Lahko samo zmanjšajo vplive, ne nudijo pa 100% zaščite. Ponavadi ima taka oseba tudi notranje saboterje, ki vibrirajo z isto ali podobno frekvenco (vibracijo) kot taka bitja in miselne tvorbe. Drugače ne bi mogli kar brez problemov priti skozi zaščitne sloje aure in se pripopat na njo ali na notranje organe.

  
 
 

Ezoterika

Obsedenost

Od bitij, ki se nahajajo izven inkarnacije, pretijo nevarnosti, ki jih lahko brez problema uvrstimo pod pojem  "obsedenost". Obsedenost je lahko prehodna (mimobežna), ki traja samo nekoliko sekund ali pa traja dalj časa... postane lahko celo kronična in zaobjame eno celo življenje.

Bitja, ki lahko obsedejo človeka lahko razdelimo na tri skupine:

 1. 1. Skupine breztelesnih bitij na čustveni ali mentalni ravni
 2. 2. Angeli- posamezno ali v skupinah
 3. 3. Črni bratje

 

Različne vrste bitij, ki lahko obsedejo človeka

Takih bitij je preveč, da bi se jih lahko vse omenilo, naštel bom samo nekatera izmed njih:

 • Breztelesna bitja nižje vrste, ki čakajo na inkarnacijo in ki v določenih primerih vidijo možnost za "predčasno" inkarnacijo.
 • Samomorilci, ki zaradi lastnega strahu skušajo "razveljaviti" (izničiti) svoja dejanja oz. ravnanje in ponovno priti v stik z zemeljskim.
 • Duhovi, ki so zelo navezani na zemljo. Lahko so dobri ali slabi, ki si zaradi strahu za bližnje, sorodnike ali zaradi skrbi za svoje poslovne dejavnosti prizadevajo narediti zlobna dejanja ali popraviti slaba, ki so jih naredili v času njihovega življenja.
 • Črni bratje se lotevajo samo ljudi, ki imajo visoko razvita subtilna telesa (vozila), ker s slabimi in neprečiščenimi nimajo kaj za delat.
 • Elementali in bitja, ki so evolucijsko pod človekom in ki so zlobne oz. hudobne narave. Taka bitja gledajo na najmanjšo priliko kjer začutijo njim podobne vibracije.
 • Nekateri od nižjih angelov, ki so sami po sebi nenevarni, ampak nagnjeni k vragolijam, ki namerno ali zaradi zabave vzamejo v posest neko drugo telo. Podobni so otrokom, ki se radi igrajo in maskirajo.
 • Občasni obiskovalci z drugih planetov, ki vzamejo v posest določena visoko razvita telesa, ki jih uporabljajo v svoj namen. To se dogaja zelo zelo redko.

 

Črni bratje (crna braća)

Črni bratje so- kar se ne sme nikoli pozabiti- naši bratje. Čeprav so skrenili s poti in se oddaljili od nas, so še zmeraj sinovi enega in istega očeta. Čeprav so zašli zelo zelo daleč proč, jih bo evolucija slej ko prej prisilila na pravo pot, v ciklusih, ki se nahajajo v oddaljeni prihodnosti. Pot povratka bo za njih zelo dolga. Oni so najbolj nevarni od vseh, so čisto nasprotje od belih bratov. Pojem "črni bratje" je samo drugi izraz za črne mage.

Črni brat ne pozna pripadnosti svoji vrsti, ampak pozna samo posameznike, ki jih lahko izkoristi za dosego svojih lastnih ciljev. Oni ne spoštujejo nikogar kot osebo, na vse ljudi gledajo kot na legitimne žrtve, vsakega uporabljajo kot sredstvo za doseganje svojih ciljev in na vsak način poskušajo zlomiti vsak odpor, da bi za sebe zgrabili tisto za čimer težijo. Črnemu bratu trpljenje, ki ga povzroča drugim, ne pomeni nič. Njega ne skrbijo miselne bolečine in trpljenje, ki ga povzroča svojemu nasprotniku. On izpelje svojo namero in ne okleva poškodovati kogarkoli, moškega, žensko, otroka, če je to v interesu izpolnitve njegovega cilja.

Na fizičnem in čustvenem področju ima črni brat večjo moč od belega brata. V bistvu nima zares večjo moč, ampak ima več navidezne moči, ker beli bratje nimajo navade svoje moči izražati na teh dveh ravneh, na katerih delujejo črni bratje. Oni bi lahko pokazali svojo avtoriteto, ampak to ne delajo, ker sodelujejo s silami evolucije ne pa s silami involucije.

Elementalnim silam, ki se nahajajo na teh dveh ravneh upravljata dva faktorja:

1. Naravne sile evolucije, ki so vse usmerjene v smeri proti  končni popolnosti. Beli bratje pomagajo pri temu.

2. Črni bratje, ki se občasno poslužujejo teh elementalnih sil, da bi svojim nasprotnikom vsilili svojo voljo in se jim maščevali. Pod njihovo kontrolo včasih delujejo elementalna bitja zemeljske ravni, gnomi, pritlikavci (palčki), ki so hudobne narave. Kot tudi bitja vilinskega kraljestva rjave, sive in temne barve. Temni bratje nimajo vpliva na visoko razvite angele, niti nad pripadniki vilinskih bitij plave, zelene ali rumene barve. Ampak tudi nekatere rdeče pripadnike vilinskega kraljestva se lahko nagovori na sodelovanje z njimi. Tudi  vodni duhovi (ne koboldi ali silfe) jim včasih pomagajo. S pomočjo vladanja tem silam involucije oni včasih motijo napredek naše evolucije.

Beli magi

Beli magi so čisto nasprotje svojih črnih bratov. Nekatere značilnosti, ki veljajo za belega maga, po učenju ezoterike:

 1. 1. Beli mag je tisti, ki zna vzpostaviti stik s svojo dušo.
 2. 2. On je seznanjen z namenom in načrtom svoje duše in se s tem tudi strinja (sprejema).
 3. 3. Sposoben je sprejemati impresije (vtise) iz duhovne sfere in jih registrirati v svojih fizičnih možganih.
 4. 4. Ugotavlja tudi, da bela magija:
 5.    -deluje od zgoraj navzdol
 6.    -je rezultat solarne (sončne) vibracije, torej Višjega Jaza
 7.    -ni pod vplivom vibracij oblike življenja, ker je ločena od čustvenih in mentalnih impulzov
 8. 5. Pretok energije duše na nižje je rezultat:
 9.    -konstantne notranje koncentracije
 10.    -koncentrirane usmerjene komunikacije duše z umom in možgani
 11. 6. Duša se torej nahaja v stanju globoke meditacije v celotnem življenjskem ciklusu fizične inkarnacije.
 12. 7. Ta meditacija je po svoji naravi ritmična in ciklična, tako kot je vse drugo v vesolju. Duša diha in njena oblika živi.
 13. 8. Ko je komunikacija med dušo in njenim “inštrumentom” zavestna in stabilna, človek postane beli mag (duhovni človek, spiritualist).
 14. 9. Zaradi narave dela mora beli mag nujno biti bolj napreden človek (duhovno bolj razvit). Za to delo se pripravlja preko več življenskih ciklusov (življenj).
 15. 10. Duša prevzame nadzor nad svojo obliko (fizičnim telesom) preko “sutratme” ali "življenjske niti" s katero vitalizira svoj trojni inštrument (mentalno, čustveno, fizično raven) in na ta način vzpostavlja stik z možgani. Človek je usposobljen za inteligentno delo na fizični ravni šele takrat, ko ima določeno zavestno kontrolo nad svojimi možgani, preko katerih deluje.

 

Black Magicians and White.pdf   (v angleščini)

Za boljše razumevanje te snovi prilagam še spodnjo povezavo- Deve in ljudje. Priporočam pa tudi knjigo Mala studija o entitetama, ki je omenjena pod literaturo.

 
 
 
 

 
Odstranjevanje črne magije
 

Kako poteka črna magija

V večini primerov se naredi določene rituale kjer se uporabi človeško ali živalsko kri. S tem se zelo hitro prikliče določena bitja . Ponavadi se gre za temačna bitja. Za njih je kri tako kot za nas ljudi denar ali zlato. Potem pa obstajajo naslednje najbolj pogoste možnosti:

 1. -z njimi se sklene dogovor, temačna bitja postanejo kot neke vrste poslovni partnerji
 2. -na silo (proti njihovi volji) se jih zasužnji oz. spravi pod svojo kontrolo, prisiljeni so izvrševati ukaze tistega, ki jih je zasužnjil
 3. -črni mag je sam sposoben napraviti urok, prekletstvo brez posrednikov in pomočnikov
 4. -razni vedeževalci, zdravilci, sihirbazi, hadžije, ipd., ki delujejo javno so sposobni poslati implantante, uroke, prekletstva, črno magijo, demone ali kakšna druga bitja tudi preko telefona, TV- ja in drugih avdio vizualnih medijev. Običajni ljudje zelo težko prepoznajo take ljudi, ker na prvi pogled delujejo odprto, prijazno, simpatično...
 5.  

Črno magijo se iz človeka lahko odstranjuje s pomočjo:

 1. -Bele magije in načinov, ki ga poznajo bela bratovščina in svetlobna bitja.
 2. -Pošlje se temačno bitje, ki je močnejše od tistih, ki so v človeku in ta na silo spravi iz njega šibkejša temačna bitja. Ponavadi močnejše temačno bitje nekaj hoče v zameno za svojo storitev. Tukaj obstaja možnost nevarnosti, da se temačna bitja med sabo nekaj dogovorijo (večje ugodnosti in koristi za njih vse) in skupaj prenesejo okoli osebo, ki zdravi s takim načinom. V praksi to pomeni, da se šibkejša bitja potuhnejo za nekaj časa, izgleda kot da jih ni več, čez čas pa zopet postanejo dejavna. Pred tem pa močnejše temačno bitje pobere plačilo zdravilca, ki dela na tak način in še nagrado od dogovora s šibkejšimi temačnimi bitji. Lahko pa tudi ostane v človeku in ga izkorišča.
 3. -Vzpostavi se telepatska komunikacija. Temačna bitja se vpraša
 4. -zakaj so tam
 5. -ali jih je kdo poslal
 6. -ali obstaja karmični dolg, jim je človek ali njegova družina kaj dolžna
 7. -ali jim je človek hote ali nehote povzročil kaj hudega, škodoval in se sedaj maščujejo
 8. Pogovori se s temačnimi bitji, ki so v človeku, z njimi se naredi določen dogovor. Lahko je škodljiv za nekatere vpletene. Lahko je pa dober za vse vpletene in v skladu s kozmičnimi zakoni. Zadnji način spade pod belo magijo. V skrajnem primeru se jih lahko tudi na silo odstrani, če to karmični in kozmični zakoni dovoljujejo.

 

Izničiti urok je najmanjši problem. Bolj problematične so karmične in energijske vezi med osebo ali družino, ki so pod vplivom črne magije in določenimi temačnimi bitjii. Tudi če se izniči urok, ki ga je naredila neka oseba ali pošiljatelj, lahko ona napravi novega in tako se lahko postopek ponavlja v nedogled. Pri razreševanju karmičnih in energijskih vezi se verjetnost oz. možnost, da se bo to ponovilo, zmanjšuje.

Kakšne načine kdo uporablja, koliko so učinkoviti, ali računajo preveč ali ne...v to se ne bom spuščal...Nakazal bom samo bistvo, kako se jaz (mi) lotimo takih in podobnih stvari. Na začetku se z osebo pogovorimo zakaj misli, da je na njej delana črna magija ali pa je pod njenim vplivom. Na različne načine se preveri določene stvari. Recimo kolikšen delež približno imajo pri temu njeni lastni saboterji, negativni podzavestni vzorci in koliko je dejansko res črnomagijski vpliv druge osebe ali bitja. Osebo se popelje skozi vodeno meditacijo, meditativne in magijske procese pri katerih se lahko dogaja marsikaj. Razrešujejo (odstranjujejo) se določene karmične vezi, reprogramirajo ali "skurijo" se škodljivi podzavestni vzorci, naredijo se določene stvari na astralu, prebijejo se energijske blokade, "skurijo" se določene stvari na energijski ravni, odstrani se uroke, prekletstva, črno magijo, temačna bitja...In še marsikaj drugega kar spada pod pojem "okultna molčečnost"...

Na tak način se odpravljajo vzroki, zakaj je na nekoga črna magija lahko sploh vplivala. Pri nas ne dajemo prevelikega poudarka na fizične stvari kot so pitje slane vode, umivanje z vodo, uporaba česna, kadil, prižiganje belih sveč, ipd., zato ker imajo te stvari zelo majhen delež (izraženo v odstotkih) pri zdravljenju, razreševanju, odpravljanju...Pri črni magiji so vedno prisotne tudi določene škodljive entitete ali energijske povezave z njimi, zato se istočasno (vzporedni procesi) z odstranjevanjem "magnetkov", razrešujejo tudi karmične vezi z njimi...šele potem se lahko odlepijo ali se jih kako drugače odstrani...

Po takih procesih se stvari in življenski dogodki v kratkem začnejo izboljševati. Škodljiva bitja se odlepijo, če ne gre drugače, se jih lahko tudi "izbaci", miselne tvorbe se presvetlijo. Pri teh stvareh se gre v bistvu za procese transformacije oz. presvetljevanja. Pošiljatelj in naročnik (če se ne gre za isto osebo) pa dobi nazaj svoj karmični delež. ...

Družinsko prekletstvo

Pri razreševanju družinskega prekletstva je dobro, če je pri procesih fizično prisoten vsaj en družinski član. Procese se lahko izpelje tudi na daljavo, je pa potrebno več časa za določene razlage in pojasnila. Tudi če se ostali družinski člani ne strinjajo s tem ali ne verjamejo v to, se lahko vseeno izpelje procese. Naredi se pač določene "obvoze". V praksi marsikdo noče priznati, da ima probleme, noče ničesar slišati o kakšni pomoči ali čemu drugemu, v podzavesti je pa slika lahko čisto drugačna...

Primer- nekdo umre v nesreči in njegova duša ostane ujeta med svetovi...Svojci pokojnega nočejo nič slišati o tem, ne dajo nobenega dovoljenja, medtem ko pokojni na astralu lahko da dovoljenje. Lahko se celo prikaže v sanjah in zaprosi za pomoč. V takih primerih se pač bolj upošteva njegovo željo. Če se pa res ne ve kaj in kako, se pa posvetuje z višjim vodstvom...

Pri družinskemu prekletstvu mora en član družine prevzeti določeno vlogo in storiti nekatera dejanja v imenu svoje družine. Je kot predstavnik svoje družine, ki poskuša poravnati krivice ali zamere svojih prednikov. Nekdo iz družine mora prevzeti vodilno vlogo pri temu, prevzeti mora breme vseh, se pogajati, prekiniti škodljive in skleniti nove- bolj ugodne pogodbe (metaforično povedano). To še ne pomeni, da prevzame tudi vse karmično breme. Breme pade na vse družinske člane, on prevzame in začne odplačevati samo svoj družinski delež. On je samo tisti, ki naredi odločilni korak s katerim povleče vso družino naprej.

Vseeno pa se lahko zgodi, da nekdo od domačih ne želi pomoči in se temu tudi upira. V tem primeru višje sile na njega ne bodo vplivale in se mu bo naložilo na "nebeški žiro račun". In ko bo pripravljen, se bojo te sile sprostile. Če se izniči družinsko prekletstvo, bo pač imel toliko dobrobiti kolikor bo odprt in pripravljen za to. Ko se spreminja družinska matrica, slej ko prej začne spremenjena energija vplivati na vso družino oz. njene člane. Pa če se tega zavedajo ali ne...

Če se gre za črno magijo delano iz strani druge osebe ali skupine, je ponavadi dovolj 1- 2 take terapije kot jih izvajamo mi, mogoče kaj več, če so vključeni prav kakšni posebni rituali in še kaj drugega. Zaščite imajo večji smisel, pomen, učinek, če se jih naredi pred tem ali pa kasneje, ko se oseba že malo uravnoteži in je še zmeraj malo preveč dovzetna za take in podobne vplive. Dokler oseba ne pride malo bolj k sebi in se ojača. Pri družinskih prekletstvih, urokih se namesto ene osebe vzame v "račun" družino kot celoto (družinsko matrico), vse ostalo ostaja isto.Tisti, ki računajo po več tisočakov za take in podobne stvari, včasih tudi malo izkoriščajo neznanje in naivnost ljudi. Zato previdnost in malo večja ozaveščenost ni odveč.

PRIMER

Pod pojem "družinsko prekletstvo" se lahko uvrsti različne stvari, ne samo tisto kar si ljudje pod tem pojmom večinoma predstavljajo. Recimo, da je dedek od neke osebe imel tovarno, zaposlene delavce, ki jih je izkoriščal na različne načine. Delavci so bili nezadovoljni, se jezili, pošiljali so mu negativne misli, si mislili kako lepo bi bilo če bi on izkusil kaj takega, včasih ga je kakšen delavec v besu še preklel, po možnosti še njegove potomce, itd...Sčasoma se je dedek zapletel v ljubezensko razmerje z neko žensko, ta ga je izkoristla, on je bil na koncu razočaran, začel piti in na koncu naredil samomor. Tovarna je propadla, denar se je porabil...na energijski ravni pa je ostala ta negativnost od delavcev, ki se je nanašal na dedka in vse njegove sorodnike oz. družino...Vzorec se je prenesel na njegove potomce in tako je recimo šel tudi njegov sin po podobnih stopinjah. Ponavadi zmeraj obstajajo kakšne vzporednice (podobni vzorci) z dogodki v sedanjosti in dogodki iz življenja prednikov. Breme družine ponavadi skoraj vedno prevzamejo otroci...

V takih in podobnih primerih, se ne gre za "klasično" zaklinjanje, uroke, ampak se negativnosti od drugih naberajo preko več let...malo po malem, delček na delček, dokler ne nastane neka velika gmota negativnosti, ki se lahko začne obnašati kot neko veliko temačno bitje in ta začne počasi vplivati na rodbino tega človeka. Kako se lahko to pozna sem nekaj nakazal zgoraj pri črni magiji. In tako lahko nekateri jasnovidci in vedeževalke vidijo vpliv črne magije, obsedenost s hudičem, ipd.

Malo bolj problematični so tudi primeri, pri katerih se izkaže, da se je kakšen družinski član ali sorodnik ukvarjal s črno magijo, temačnimi uroki ali namerno škodoval drugim...Energijski vplivi tega lahko segajo vsaj do sedem rodov nazaj ali še celo več. Tukaj so pač pomembne tudi krvne povezave in v kakšnem odnosu je določena oseba s tisto, ki je to počel v preteklosti ali pa to še počne v sedanjosti...Pri takih stvareh, je izganjanje "hudičkov in črne magije" bolj jalavo početje. Treba je izničiti karmični dolg oz. na energijski ravni je treba prekiniti povezave, poravnati vse grehe prednikov...Veljajo ista pravila kot so bila že zgoraj omenjena...

Največje napake, ki jih delajo ljudje

Sprašujejo

-ali sem pod vplivom črne magije
-ali imam črno magijo
-dajo samo rojstne podatke
 
Odgovor je vedno DA, zato ker vprašanje ni dobro definirano. Vsak človek nosi določen vpliv črne magije iz preteklih življenj (kdor verjame v pretekla življenja) ali pa po družinski liniji prednikov pa čeprav je to samo par procentov. Skratka sploh ni nujno, da bi osebi kdo "čarkal" v tem življenju...
 
Ljudje kličejo raznorazne vedeževalce, jasnovidce, zdravilce, ipd. in dajejo rojstne podatke. Preko rojstnih podatkov se najlažje kaj "nabaci" in "čarka". To se dogaja tudi v SLO, v nekaterih državah bivše YU je pa to že normalno. Še zlasti je treba biti pazljiv, če nekdo hoče rojstne podatke o starših. Takih pristopov se "sihirbazi" zelo radi poslužujejo...Kdor ima resnično znanje, teh podatkov sploh ne potrebuje...
 
V obeh primerih ponavadi ljudje naredijo iz miške slona. V prevodu to pomeni iz mini problemčka naredijo zelo velik problem...Lahko začnejo kupovati, delati zaščite, iščejo pomoč pri sihirbazu, so zaradi strahu bolj dovzetni za negativne sile ali pa kaj drugega...S takimi pristopi se stvari ponavadi samo še poslabšajo in zakomplicirajo...
 
 

DOBRO JE VEDETI

Črna magija ni nikoli 100 % krivec za neko "slabo" stvar, počutje, bolezen, nesrečo, ipd. Ponavadi so posredi tudi drugi dejavniki....tudi če se odstrani vse dejavnike, ki jih ljudje ponavadi razumejo pod pojmom "črna magija", še zmeraj ostanejo drugi, ki se prepletajo in delujejo vzporedno (ezoterični del). Če se ne odstrani oz. izniči tudi teh, potem se stvari v prihodnosti lahko ponovijo. Te stvari so med seboj zelo prepletene, zato jih je treba reševati postopoma, v kompletu in na vseh življenskih področjih, če se hočejo zadovoljivo urediti.

PRIMER

Oseba x naredi urok osebi y, ji pošlje določeno škodljivo entiteto na področje maternice, da bo težko zanosila...To škodljivo entiteto se lahko odstrani, ampak če se ne odstrani tudi vzroka, zakaj se je ta entiteta sploh lahko prilepila na njo, se lahko zgodba kdaj drugič ponovi.

Škodljiva entiteta lahko odide sama ali pa se jo odstrani z "eksorcizmom". Če se ne odstrani tudi "magnetka" oz. podzavestnega programa s katerim jo človek privablja, potem lahko na njeno mesto pride druga, podobno kot v čakalnici ali na busu, ko se sprosti sedež. Ko se odstrani "magnetek", se takim bitjem pač oteži dostop oz. zapre vrata…Pri čisto vsakemu primeru kjer je prisotna črna magija, obstajajo določene energijske karmične povezave s temi bitji in "dark side"- temno stranjo, zato je treba te karmične povezave razrešiti v zadovoljivi meri, če se hoče imeti mir...

Pri vsemu temu se lahko pride tudi v stik z različnimi "duhovnimi pastmi", ki se jih marsikdo ne zaveda. Recimo, če se izreče ukaz, "naj se vse vrne nazaj k tistemu, ki je to sprožil", je to že zelo podobno energijskemu napadu. Tak ukaz lahko celo sproži vojno na energijskih ravneh med pošiljateljem in tistim, ki izreče tak ukaz- odvisno za koga se gre, koliko je energijsko močan, iz katere ravni zavedanja se je delovalo in kako močan je bil ukaz ali prekletstvo...S takim delovanjem se lahko celo poseže v kozmični plan evolucije in deluje v nasprotju z njim. Zato je bolje, če se vse skupaj pošlje v svetlobo...

Nekateri jasnovidci ponavadi vidijo črne obrise na auri in takoj rečejo, da je delana črna magija ali pa da je človek pod vplivom urokov. V praksi so lahko stvari drugačne, to so lahko negativni podzavestni vzorci osebe same ali pa je povezano s kakšnim družinskim članom, ki je že mrtev in se je energijsko prilepil na njega. Možne so tudi druge stvari, ampak te dve možnosti v praksi prevladujeta. V takih primerih protiuroki, eksorcizem in podobne stvari nimajo velikega učinka. V bistvu imajo lahko celo negativen učinek. To je podobno, kot če bi se nekega družinskega člana vrglo iz hiše, se ga skušalo izgnati, kako bi potem on reagiral in kakšno karmo bi si mi sami nabrali, je pa drugo vprašanje. Tak pristop ni najboljši kar se družinskih članov oz. prednikov tiče. Tudi zaščite ponavadi nimajo pravega učinka pri teh stvareh Družinsko breme je treba slej ko prej odplačat ali pa zadovoljivo razčistit s preteklostjo neke družine. Take člane se ponavadi začuti v polsnu, kot da bi se človeka dotikal, božal, ipd. Ponavadi je neprijeten občutek...Če pa se človeka dotikajo pozitivna bitja ali pa družinski člani, ki hočejo iz onega sveta pomagat, je občutek pozitiven. Občutek dotikanja, da je v prostoru še nekdo, ipd., namreč še ne pomeni vpliv črne magije. Bolj pomemben je občutek, ki ga ima pri temu neka oseba. Pozitivna bitja (angele) včasih spremlja prav značilen prijeten vonj po dišečih rožah (vrtnice), kadilih, naravnemu parfumu, prijetna in sproščujoča atmosfera...

Dodatek

Ker sem v enem mesecu imel dva zelo "čudna" primera, sem se odločil napisati še ta dodatek...Eni osebi so se dogajale čudne stvari 5 let, od letanja predmetov po hiši, črnih senc po hiši, do obiska 55- 60 ljudi, ki se ukvarjajo z "izbacivanjem đavola", zapravila je več kot 100.000 € za razne "strokovnjake" na področju bivše YU...Nad drugo pa je bila uporabljena manipulacijska "črna magija", ki je značilna za obdobje Atlantide. Določene energije (sile) so izgledale kot svetle, ker so tudi bile, ampak iz nižjih duhovnih ravni. So pa zraven bile primešane še črne sile, nekatere izmed njih so bile malo "preoblečene" in so na prvi pogled izgledale kot svetle. To so samo nekatere duhovne pasti na katere naleti čisto vsak človek, ki hodi po duhovni poti. Dogajal se je pa tudi približno 5 let...Ne bom govoril podrobnosti, kaj vse je bilo v ozadju, sem pa ravno zaradi tega šel na različne načine preverjat določene stvari malo bolj v podrobnosti, ki jih bom tukaj na hitro omenil...

Večina ljudi, ki se ukvarja z odstranjevanjem črne magije, uporablja načine s katerimi skušajo na silo izgnati temačna bitja, izničiti uroke, črno magijo. Tak pristop zaradi karmičnih dolgov ni priporočljiv, ker lahko te osebe marsikaj skasirajo na sebe. Temačna bitja pa se zaradi tega lahko maščujejo njim ali pa osebi na kateri se nahajajo. V skrajnem primeru lahko take osebe tudi znorijo ali umrejo...

Odstranjevanje črne magije je pri 99% ljudi, ki se s tem ukvarja, samo par procentov učinkovito. V večini primerov odstranijo samo določene škodljive energije, urokov, prekletstev, črne magije, temačnih bitjij (zlasti demonov) in karmičnih vezi se pa sploh ne dotaknejo ali pa v zelo majhni meri...Zato se lahko stvari oz. problemi za nekaj časa izboljšajo, kasneje pa se spet poslabšajo in začnejo ponavljati...Ponavadi se stanje izboljša za par dni do nekaj tednov, odvisno za kako težke uroke, črno magijo ali temačna bitja se gre...

Energijsko sem preveril določene talismane krščanskih duhovnikov, zaščitne zapise od muslimanskih duhovnikov, v meditacijskemu stanju povprašal določene stvari zgoraj...Zlasti zanimive stvari sem izvedel za tiste, ki se ukvarjajo z angeli ali pa priklicujejo nadangele...Bom začel najprej pri njih. Dokler niso prekinjene "ključne pogodbe, dogovori, zaobljube" s temno stranjo ali temnimi bitji, imajo nadangeli omejen obseg delovanja. V takih primerih je treba najprej razdreti tiste pogodbe.

To je v praktičnem primeru pomenilo, da je oseba, ki je izvedla tak proces z angeli, kadili, svečami, soljo, molitvijo, itd., na neki drugi osebi, trdila da je odstranila oz. se bodo odstranile vse škodljive entitete. Seveda v praksi ni bilo tako, odstranile so se samo neke lupine, temni ostanki, škodljive entitete so pa ostale ravno zaradi karmičnih vezi in pogodb z njimi. Če bi bila ta oseba jasnovidna ali pa znala na kakšen drug način preveriti stvari, bi lahko ugotovila svojo zmoto, ampak na žalost temu ni bilo tako. Ravno zaradi teh vzrokov so tudi molitve krščanskih duhovnikov, zapisi od hodže, ipd. imeli svoj čas in obseg delovanja. Pri eni od zgoraj omenjeni osebi je ta čas bil en dan, potem se je stanje spet poslabšalo. Talisman je malo ublažil škodljivi vpliv...Treba je vedeti, da se škodljive entitete lahko od človeka oddaljijo, če ta pride na sveto mesto ali prostor, ki je energetsko zelo nabit s svetlobo. Ker pa obstaja karmična energijska povezava (podobno kot srebrna energijska nitka med telesom in dušo), bo ta entiteta spet prišla v njegovo bližino, ko se bo odaljil iz tega prostora ali pa ko mu bo vibracija aure padla na nivo, ki ga tista entitetra lahko prenese. To namreč zavede marsikoga, ki je malo bolj senzibilen in ki se ukvarja s temi stvarmi. Zato je včasih dobro preveriti tudi karmične ali kakšne druge energijske povezave, če so še ostale ali so v procesu odstranjevanja...

Drugi problem, ki se pri temu lahko pojavi, je pa telepatski energijski kanal. Tipičen primer tega sem videl pri drugemu zgoraj omenjenemu primeru, kjer so bili v igri določene sile, ki so prav značilne za obdobje Atlantide. Ponavadi v takih primerih samo odstranjevanje karmičnih vezi ni dovolj, ampak je potrebno odstraniti tudi telepatske vezi s to osebo ali bitjem. Taka manipulacija je potekala na podoben način kot je bilo že omenjeno zgoraj pri implantantih in čipih. Pri taki manipulaciji se lahko manipulator prav lepo finančno ali kako drugače okoristi na račun drugih. Ker je v takih primerih druga oseba sposobna gledati skozi fizične oči prve osebe (telepatija), lahko tudi fizične stvari na drugem koncu sveta vidi tako kot jih ona. Lahko tudi manipulira na različne načine, če je k temu nagnjena. Telepatska vez lahko poteka tudi med več osebami ali nefizičnimi bitji naenkrat. Podobno delujejo tudi Mojstri Modrosti, samo da oni uporabljajo drugačen pristop in tudi telepatski kanal oz. vez izgleda drugače. V tem drugem primeru je druga oseba skozi oči prve osebe podala mentalni ukaz in naredila "črnomagijske uroke" na različne predmete v njegovi hiši. To pomeni, da fizični stik s temi predmeti sploh ni bil potreben. To je pa že značilnost črnih magov. Samo nevtraliziranje (izničenje) črnomagijskega uroka, prekinitev karmičnih vezi v tem primeru ni bilo dovolj, ker je obstajala tudi telepatska vez med predmeti in manipulatorjem. Potrebno je bilo transformirat (energijsko prečistit) vse predmete, prekiniti vse telepatske vezi, narediti dobesedno energijsko zaščito čez vso družino za določen čas, poiskati in razrešiti karmične vzroke in še marsikaj več. Šele potem so se začele stvari "normalizirat". V obeh primerih je bilo za to potrebno kakšen teden. Vzrok je bil tudi, da nekatere stvari niso prišle takoj na površje, dostop do informacij je bil blokiran iz strani Višje sile in se ni točno vedelo kaj je v ozadju. Tudi pri takih stvareh je treba pač delati "korak za korakom", ne preveč prehitevati, ker se lahko kaj spregleda. Uporabili smo "udarniški" tempo, ker sta obe osebi bile že dovolj "odprte" in pripravljene tudi kaj narediti iz svoje strani...

Ta dva primera sem omenil, zato ker sta tipična primera za stvari, ki res spadajo pod pojem "črna magija". Marsikaj kar je napisano na internetu pod pojmom "črna magija" v teh dveh primerih ne pride v poštev ali pa so informacije zelo pomankljive... Zlasti tisti del, da je treba fizični predmet tudi fizično prijeti, da se ga škodljivo programira. Tudi marsikaj kar je napisanega o energijskih zaščitah v takih primerih ne pride v poštev, razen če ni zaščita narejena iz najvišjih duhovnih ravni. V praksi na žalost tega ne ugotavljam. Določeni simptomi so v nekaterih svetih knjigah, ki jih uporabljajo duhovniki različnih ver zelo lepo opisane. Branje, ugotavljanje simptomov in razreševanje teh stvari sta pa seveda dva različna pojma...

Omenil bi samo še to, da je treba za dostop do najvišjih duhovnih področij imeti duhovnega učitelja na notranjih ravneh, ki človeku na nek način preda "passworde". Vsak človek ima nekakšno duhovno vodstvo na notranjih ravneh. Ali se tega zaveda ali ne, to je pa drugo vprašanje. Obstajajo namreč duhovna bitja, ki preprečujejo dostop na višje duhovne ravni negativnim silam in ljudem, ki niso na primerni duhovni ravni ali pa niso dovolj "prečiščeni". Tudi duhovniki, menihi, jogini, itd. pri temu niso nobena izjema...To pa so že stvari, ki spadajo pod pojem "okultna molčečnost" in "ezoterika". Te stvari se bodo javnosti malo bolj razodele šele v prihodnosti, ko bo primeren čas...

Energijska zaščita proti črni magiji

Spregovoril bom še nekaj o tem, kar sem ugotovil v praksi. Marsikatera oseba s katero sem prišel v stik in je imela težave take vrste, je denarno preplačala različne zaščite glede na učinkovitost. Ali pa si je s tako zaščito celo škodila. Doživljenska zaščita proti črni magiji NE OBSTAJA. Doživljenska zaščita se lahko naredi proti določeni osebi ali skupini, ki hoče nekomu škodovati. V tem primeru je treba vedeti za katero osebo se gre. Obstajajo tudi "magijski triki", s katerimi se lahko naredi "obvoz", če se tega ne ve...Če oseba ali skupina proti kateri je narejena zaščita kasneje najame tretjo osebo ("zunanji izvajalec"), narejena zaščita ne bo 100% učinkovita. V takih primerih je potrebno tretjo osebo dodati na seznam energijske zaščite. Šele potem tudi ta oseba ne more imeti več vpliva. 

Energijske zaščite proti črni magiji, ki jih delajo raznorazni "strokovnjaki" imajo v povprečju maksimalno učinkovitost samo okoli 10- 15 %. Problematični znajo biti trikotniško zviti listki, na katerih so napisane določene besede ali simboli, ter raznorazne zaščite v obliki predmetov, kristalov...Prvi problem, ki sem ga opazil v praksi pri takih listkih je da večina tistih, ki jih dela ne pozna natančno od kod simboli izvirajo. S tem se lahko nehote prikliče negativne energije (destruktivne sile) iz preteklosti. Iz nekega obdobja v katerem so te simbole uporabljali. Vsak simbol se lahko uporablja tako v pozitivni kot negativni smeri.

Kot drugo pa sem na nekaterih listkih zaznal škodljive programe. Oseba, ki je to delala, je želela dobro, ker pa je sama imela destruktivni vzorec v sebi, je to prenesla tudi na zaščito. Tako je ta vzorec prenesla tudi osebi kateri je bila zaščita namenjena. Na nekatere je to imelo še dodaten negativen vpliv (imeli so enak vzorec v sebi) na nekatere pa ne. Taka zaščita je od njih lahko odvračala tudi nekatere pozitivno naravnane ljudi (družinske člane, stranke)...

Za energijske zaščite v obliki fizičnih predmetov veljajo ista pravila kot za kristale...Iz okolja vpijajo (srkajo) negativnost in slej ko prej se z njo tudi prepojijo (nabijejo). Na tako zgoščeno negativno energijo pa se potem lahko prilepijo tudi kakšna temačna bitja. Če se takih predmetov energijsko ne čisti, lahko povzročajo škodo. Namesto, da bi ščitile in vpijale negativnost, jo začnejo sevati v okolje. To se lahko zgodi že v nekaj urah, dnevih, tednih...Vse je odvisno za kako močne uroke, prekletstvo ali črno magijo se gre...Na kratko povedano, zaščite lahko začnejo bolj škodovati kot koristiti. Zato jih ni priporočljivo imeti na sebi ali v prostoru več kot 1. mesec...

V praksi se je izkazalo, da so bili nekateri taki predmeti zavestno programirani, tako da bi se iz prestrašenih oseb iztržilo čim več denarja za raznorazne zaščite. Nekateri "strokovnjaki" samo za eno zaščito (hiša, avto, kolo, družina, itd.) računajo ne vem koliko. Obstajajo "magijski triki" s katerim se lahko vse fizične predmete zaobjame skupaj in naredi zaščita čez vse. Nekatere fizične zaščite so bile podobne zgoraj omenjenim "čipom, implantantom". Nekatere so bile narejene namensko, druge nehote z dobrim namenom (podzavestno)...

Ravno zaradi takih in drugačnih stvari se v ezoteriki poudarja, da je zelo koristno najti vzroke, zakaj na nekoga črna magija sploh deluje. Energijske zaščite proti črni magiji so samo kratkoročna zaščita. Veljajo ista pravila kot za vse ostale vrste energijskih zaščit...Naj še enkrat poudarim bistvo- samo energijska zaščita brez ozaveščanja osebe, odstranjevanja škodljivih entitet zlasti demonov in vsega kar gre zraven, stvari ne bo bistveno izboljšala. Lahko jih samo malo časovno zamakne in omili določene simptome...

Šejtani in džini

Ta dva izraza se najbolj uporablja v muslimanskem svetu in v nekaterih bližnje vzhodnih državah. Besedo "šejtani" bi se lahko prevedlo kot demoni, hudiči, "džini" pa kot duhovi, nefizična bitja, ki so vezana na element ognja, zemlje, zraka, vode...Največja razlika med njimi je da so šejtani močnejši, negativni, sovražno razpoloženi, bolj zahrbtni, znajo se skriti, zakumuflirati in še marsikaj več. Džini po moči niso tako močni, lahko so negativni, pozitivni ali nevtralni...En šejtan ima lahko pod sabo (podrejene) večje ali manjše število manjših šejtanov ali džinov. Preden se odstrani glavnega šejtana, je ponavadi treba odstraniti vse njemu podrejene. Podobno kot v kakšnem akcijskem filmu ali v računalniških igricah. Preden se pride do glavnega šefa se je treba "znebiti" vseh ostalih...

Ko je neka oseba pod vplivom črne magije, urokov, prekletstva ima lahko na sebe vezanih več glavnih šejtanov, ki lahko med sabo sodelujejo, se sovražijo ali pa jih ne briga za ostale dokler se ne mešajo v njihove zadeve. Podobno kot v kakšnem velikem podjetju, ki ima večje število direktorjev (šefov). Vsak direktor ima svoj oddelek, svoje področje delovanja, svoje podrejene, birokrate. Ponavadi se odstranjuje samo enega glavnega z vsemi njemu podrejenemu. Tudi če se cilja direkt samo na enega od teh glavnih, bo on prej "žrtvoval" vse ostale, njemu podrejene, kot se bo prišlo do njega. Pri odstranjevanju se nikoli ne spravlja na vse naenkrat, ker znajo biti posledice hude, katastrofalne. Oseba lahko doživi živčni zlom, znori, če ne še kaj hujšega. Cilja se samo na enega šefa z vsemi njemu podrejenimi. Ko se odstrani te, se gre na naslednjega šefa z vsemi njemu podrejenimi. Nekaterim šejtanom je vseeno, če se jim "sesuva" konkurenco, vse dokler se ne začne posegati v njihove zadeve oz. mešati v njihove posle.

Niso vsi šejtani in džini posledica črne magije, urokov, prekletstev. Lahko so tam zaradi različnih vzrokov. Nekateri so lahko povezani z osebo tudi preko več življenj. Ni nujno, da so vsi aktivni, lahko so v "spečem" stanju. Taki ponavadi ne povzročajo problemov, dokler se ne aktivira karma iz preteklosti na katero so vezani. Ponavadi so vezani na "grehe prednikov", pretekla življenja ali kaj drugega. Zato je treba biti pri teh stvareh zelo pazljiv. Včasih je bolje, da se "ne dira lava dok spava"...

Ravno zaradi tega je toliko bolj pomembno, da se takoj na začetku preveri ali so šejtani in džini, ki so na osebi povezani s črno magijo, uroki, prekletstvi ali s čim drugim. Skratka zakaj so tam. Ali obstaja kakšen karmični dolg do njih, ali obstaja kakšen karmični dolg do določenih sil v ozadju, zakaj so tam, ali se jih lahko odstrani...Včasih če kakšni karmični dolgovi niso plačani ali pa je v ozadju kaj drugega Bog, Višja sila ali Usoda pač ne dovoli odstranjevanja. Ali pa se jih lahko odstrani samo začasno. Lahko se umaknejo tudi sami in se čez nekaj časa spet vrnejo. V tem primeru je treba poiskati vzroke zakaj se je to zgodilo in če oseba izpoljnjuje pogoje za njihovo trajno odstranitev.

Ponavadi, če ima oseba na sebi šejtane in džine, ki so tam zaradi črne magije, urokov, prekletstev iz tega življenja ali pa jih je v tem življenju "nabacio" kakšen vedeževalec, sihirbaz ali kakšna druga oseba, se jih lahko odstrani...V večini primerov šejtani in džini nočejo oditi sami, tudi če karma to dovoljuje. Zato jim je včasih treba malo zagroziti, "podkuriti pod nogami" s kakšnimi molitvami, mantrami, rukjijo ali s čim drugim in jih na silo odstraniti. Nekateri potem sami odidejo, ko vidijo, da se gre zares ali pa če se odstrani njihovega šefa. Nekateri pa vztrajajo kar dosti časa ne glede na posledice, vse dokler tudi oni ne zmorejo več. Pri odstranjevanju šejtanov in džinov lahko na površje butne malo morje strahov, potlačenih čustev, ipd. ker se začnejo lepiti na te stvari. Prijemati, oklepati se začnejo najmanjših stvari na katerih se lahko obdržijo. Zato lahko pri odstranjevanju pride tudi do "kurjenja" vzorcev in karme, da se jim spodnese temelje na katere se opirajo. Pojavijo se lahko isti simptomi kot pri duhovnem zdravljenju, samo da so bolj intenzivni, bolj potencirani in še marsikaj drugega. Veljajo ista pravila in zakonitosti kot pri duhovnem zdravljenju...

 

Škodljive entitete (nefizična bitja)

Lahko jih razdelimo v več kategorij...

Eni so taki, ki se prilepijo na podzavestne vzorce, ki jih ima človek v sebi. Tako imenovana temačna bitja, entitete, ipd. se v naših življenjih pojavijo, zato da prej začnemo ozaveščati in procesirati destruktivne vzorce, ki jih imamo v sebi.

Drugi so taki, ki se hranijo z negativno energijo in nas skušajo spraviti na "temno stran". Tem bi se lahko reklo tudi glasniki temne strani.

Tretji so pa čisto poglavje za sebe in lahko obsegajo eno, drugo ali vse zgoraj omenjeno in še več. V to skupino spadajo demoni (šejtani, hudiči). So najmočnejši in najbolj problematični od vseh...

 

Primeri odstranjevanja škodljivih entitet

1. primer

Ta primer je star že več kot pet let, vsebuje vse bistvene značilnosti, ki so potrebne za odstranjevanje entitet. Jaz temu pravim "šolski primer", ker je zelo dober primer, zakaj je določene stvari dobro prej preveriti preden se sploh karkoli začne delati. Podoben je znanstveni fantastiki, ker je treba gledati malo širše in ker presega marsikaj na kar se zdravilci danes omejujejo...

Oseba ženskega spola stara okoli 30. let, odpadat so ji začel lasje, zategoval jo je na obrazu, pojavili so se rdeči fleki po telesu, čedalje bolj je bila živčna, razdražena, depresivna, stiskanje na področju srca, glavoboli, včasih se je obnašala nepredvidljivo kot da ni bila ona...uradni zdravstveni izvidi b.p...bila je pri bioenergetikih, zdravilcih, osebah ki so odstranjevali črno magijo, celo pri par eksorcistih...Nekateri so trdili, da težave izvirajo iz podzavestnih vzorcev, drugi da se gre za črno magijo...Ta oseba je bila čisto "normalen zemljan" in ne tako kot nekateri, ki jih lahko uvrstimo med "vesoljčke". S karmično diagnostiko, notranjim uvidom in ezoteričnim pristopom se je ugotovilo, da je imela na glavi pripopanega reptila, par temačnih bitij med katerimi so bili tudi demoni, na sebi pa je imela še par drugih energijskih parazitov, ki pa niso omembe vredni v primerjavi s temi...

Izkazalo se je, da se v tem primeru ne gre toliko za vzroke, ki bi izvirali iz podzavestnih vzorcev ali črne magije, ampak da so v igri bolj karmični dejavniki. Ta oseba je v preteklem življenju živela v drugem osončju na nekem reptilskem planetu. Bila je kot žena od tega reptila. Zastrupila oz. ubila je njega, njegovo družino oz. določene družinske člane, ki so hkrati bili tudi njeni...v tem življenju pa se je utelesila na planetu, ki ga imenujemo Zemlja...Reptil jo je na nek način našel in se ji začel "maščevati"...Eno temačno bitje (demon) se po kozmičnem planu še ne bi smelo vmešavati, ampak ker so določeni ljudje pri katerih je ta oseba iskala pomoč, ubrali "nepravilen" pristop, so se določene stvari poslabšale, odprl se je neke vrste portal in to bitje je "predčasno uletelo". Lahko je bil še en z neporavnanimi računi ali pa je glih videl priliko za to kar temačna bitjeca pač počnejo in je pristavil svoj lonček...Ostali energijski parazitki so se pa morali malo umiriti oz. je Višja sila dala določene stvari na "stand by", ker je bilo že to za osebo preveč...

V tem primeru se je malo komuniciralo z reptilom. Rekel je, da mora ozavestiti kaj mu je naredila in da bo potem odšel. Ko se je osebo popeljalo skozi določene procese, so se stvari začele izboljševati... 

Malo razlage, ki se lahko nanašajo na ta primer ali pa na kakršenkoli drug kjer so v igri raznorazne entitete...

Tudi če oseba spozna vzroke, ozavesti določene stvari to še ne pomeni, da bo entiteta kar tako odšla. Ponavadi taka bitja ne odidejo kar tako. Tako da v takih primerih samo ozaveščanje ni dovolj. In kar je še največja fora ni nujno, da je določenim bitjem oseba kaj naredila ali ima karkoli do njih. Lahko je pa celo svoj "karmični dolg" do teh bitij že odplačala...V takih primerih ne preostane drugega kot "odstranjevanje" entitet na silo z magijskimi pristopi kot jih uporabljajo "beli bratje"...

V takem primeru oz. v primerih na sploh kjer so v igri raznorazne entitete so možni naslednji scenariji...

-stvari se zaradi pravilnega pristopa začnejo izboljševati, umirjati...procesi se odvijajo pravilno...vse je v redu...

-stvari se zaradi pravilnega pristopa začnejo izboljševati, umirjati...procesi se odvijajo pravilno...zdravilec oz. oseba, ki pomaga lahko skasira entiteto na sebe...in potem on na nek način predeluje določene stvari...

-stvari se zaradi nepravilnega pristopa poslabšajo, potencirajo...posledice lahko čuti samo "terapirana" oseba ali pa tudi njeni bližnji in osebe, ki ji pomagajo...

2. primer

Pogovor med osebo A in B...oseba A je ženskega spola, ki ima težave, oseba B je zdravilec...

 1. A. Zadnje čase zelo slabo spim, imam nočne more, kot da bi me nekdo davil v sanjah...
 2. B. Koliko časa se pa to že pojavlja...
 3. A. Kakšne dva meseca...malo po tistem ko sem bila na tečaju...
 4. B. Na kakšnem tečaju...?
 5. A. Tečaj kako kanalizirati angele...
 6. B. Pa to izvajate...
 7. A. Ja, sem delala dokler se niso začeli problemi...potem pa samo še malo občasno...
 8. B. Kako pa to kanaliziranje poteka...a lahko opišete...?
 9. A. ....prikliče se tega in tega angela ali nadangela...
 10. B. Ali kaj preverite koga prikličete oz. kdo pride...?
 11. A. Ne, a bi morala? A ne pride ta ki se ga pokliče...?
 12. B. Ali so vas sploh učili kako se preverja s kom se pride v stik...?
 13. A. Ne...
 14.  

Na tej točki je bilo že skoraj vse jasno...Potem se je preverilo samo še par stvari za potrditev. Na osebo se je prilepilo par bitij, ki naj bi bili angeli. V resnici pa niso bili. Tem bitjem je oseba sama dala dovoljenje, jih povabila v svoje telo ali bližino, bitja niso hotela oditi...Sledil je proces...Na koncu jih je večina odšla, eden je ostal. Do njega ni bilo nobenih karmičnih dolgov, zato se je lahko uporabilo odstranjevanje na silo...

V tem primeru se je oseba igrala s kanaliziranjem, sama je povabila bitja, kasneje pa ta bitja niso hotela oditi...V ozadju ni bilo skoraj nič mističnih vzrokov, karmičnih dolgov, podzavestni vzorci niso igrali kakšne bistvene, večje vloge...

3. primer

Mož in žena sta imela dva polnoletna otroka. Živeli so v hiši pri babici, imeli majhno kmetijo, par glav živine. Z babico, nekaterimi sosedi in sorodniki se niso dobro razumeli, včasih so se znali kar v redu skregat. Hči in mati sta imeli včasih celo iste bolečine, simptome na istem predelu telesa, uradni izvidi b.p. Hči je včasih videla temne sence po hiši. Mož je nekaj časa jemal tablete za živce. V družini je vladala nepojasnjena napetost, živčnost, včasih je kdo od njih imel prav občutek, da se mu bo zmešal. Vsake toliko časa jim je nenadoma poginila kakšna žival. Čeprav ni bilo videti nobenega zunanjega vzroka ali da bi žival bila karkoli bolana. Avto in nekatere tehnične stvari so se včasih kvarile na veliko pa čeprav so bile komaj kupljene. Čeprav so veliko delal so finančno komaj shajal. Kot da bi neka sila v ozadju povzročala dogodke oz. situacije, da čim pride kaj več denarja v hišo ali pa obstaja možnost da ostane, da takoj tudi gre. Ponavadi so bila to raznorazna popravila, doplačila, nepričakovani izdatki, izjemne situacije...Bilo je še polno drugih stvari, ki so opisane med simptomi črne magije in stvari, ki so za povprečni človeški um dobesedno znanstvena fantastika.

Pomoč so iskali pri raznih hodžah, ljudeh, ki se ukvarjajo z odstranjevanjem črne magije. Dobili so neke talismane, zaščite, zapise, vodo za piti in za umivat...Vse skupaj je pomagalo zelo kratek čas ali pa sploh ni imelo učinka...

Na začetku se ni takoj videlo kaj je v igri, ker je bil primer zelo kompleksen. Vseboval je skoraj vse kar je pri črni magiji mogoče. Kasneje pa se je razotkrilo marsikaj. Določene hodže, ljudje pri katerih so iskali pomoč, so jim še dodatno "čarkal", ali pa so uporabili demone s katerim so sodelovali, da bi odstranili druge demone, ki so jih te osebe imele na sebi. Nekateri so celo "ubacival" implantante, podzavestne programe in še marsikaj drugega. Skratka tipični "sihirbazi". Osebe v družini so imeli uroke, prekletstva, demone na sebi, v svoji bližini, na svoji imovini- hiša, avto, živali...Prav tako se je izkazalo, da so jim "čarkal" celo nekateri sorodniki in celo njihova lastna babica. Sorodniki so recimo "nabacili" črno magijo, uroke, prekletstva in demone (šejtane) na kavo, piškote, denar ali kaj drugega in potem to prinesli kot darilo za kakšne praznike ali ko se pride na obisk. Ugotovilo se je tudi zakaj so nekatere živali poginile brez očitnega vidnega vzroka. Zato ker je nekdo od domačih, ki so "čarkal" preusmeril črno magijo, ki je letela na njega ali pa jo je dobil zaradi karmičnih vzrokov nazaj, na živali. Žival je na tak način prevzela stvari in kasneje poginila. Take in podobne stvari se najbolj pogosto prakticirajo v vudu magiji, arabski magiji pa mogoče še kje. Ljudje so jim povečini "čarkal" zaradi zavisti, ljubosumja, da ne bi bili srečni, da bi se nekomu zmešal, da bi imeli od njih materialno korist, da bi bili od njih odvisni...

Ko se je osebe v družini popeljalo čez procese, so se stvari začele urejati. Osebe, ki so jim v preteklosti ali sedanjosti "čarkale" so začele dobivati svoje porcije nazaj. Kasneje so doma prodali skoraj vse, šli živet v drugo državo, odprle so se jim nove možnosti na različnih področjih...Skratka kolo sreče se je obrnilo v njihovo korist...